Gezondheid‎ > ‎

Gezonde producten

Geplaatst 24 jan. 2011 12:19 door Tietsy Kazemier   [ 14 mei 2014 23:39 bijgewerkt ]
 
Wist u dat de gewone aardappel onmisbaar is in onze voeding?

De aardappel heeft belangrijke organische voedingsstoffen die gemakkelijk op te nemen zijn door het lichaam.

Bijvoorbeeld; vitamine C, Natrium, Kalium, Fosfor, Zink, Zwavel, Silicium en Magnesium.

Silicium; wat in kleine hoeveelheid al goed is voor een mooie huid en haren, zit ook in onze aardappel.

Verder zit Silicium ( kiezelzuur) in uien, bier, wijn, champignons, rode-biet, gerst, rogge en volle tarwe.

Silicium; is een van de vele antioxidanten die we steeds meer nodig hebben om de stofwisseling en de immuniteit tegen ziekten actiever te maken.

Gebruik het liefst onbewerkte producten zodat u optimaal kunt genieten van de organische voedingsstoffen.

Teveel bewerkte producten vernietigen een groot deel van de kostbare actieve stoffen.

Een voorwaarde is dat de aardappel geteeld wordt op gezonde niet uitgeputte grond.

Sperziebonen en andere boontjes zijn erg gezond en altijd toe te passen om een heerlijke maaltijd van te bereiden.
De genezende werking is niet zo bekend maar is overweldigend!
Comments